Image

Ellimmo Vastgoed

Image

Markt 20
3740 Bilzen
+32 476 20 35 69

ellen@ellimmo.be

© 2022 Ellimmo Vastgoed

Unit 6 van maar liefst 180m2 op KMO Park Spelver III

BILZEN - Spelverstraat

Prijs

Op aanvraag

Bewoonbare oppervlakte

m2

Slaapkamers

Image

Lambrechts en Van Waes ontwikkelt een nieuw bedrijvenpark met 10 kmo-units met gemeenschappelijke faciliteiten. Het project kenmerkt zich door het gebruik van duurzame materialen en een hoogstaande en kwalitatieve afwerking, zo wordt er gewerkt met o.a. Cortenstaal en beton.

LAATSTE 2 UNITS TE KOOP!
UNIT 6 heeft een oppervlakte van maar liefst 180,6m2; is 21m diep en 8,6m breed.

De kmo units hebben een bestemming als atelier, opslag en-of B2B showroom. Het terrein is bestemd voor productie en-of bouw gerelateerde bedrijven.

De kmo units worden modulair gebouwd en hebben een oppervlakte vanaf 140m2 tot 200m2. Elke unit kan ook, indien gewenst, voorzien worden van een mezzanine, waarbij de mezzanine tot 1/3 van de totale grondoppervlakte kan beslaan. De units kunnen naargelang de behoefte van de koper gecombineerd worden. Lambrechts & Van Waes biedt bovendien ook de mogelijkheid om in samenspraak met de koper de unit aan te passen en-of volledig af te werken, volgens een sleutel-op-deur principe. Er wordt per unit 1 parkeerplaats privatief voorzien en in totaal zijn er een 6 tal gemeenschappelijke parkeerplaatsen.

De kmo facilitator is het geheel aan gemeenschappelijke faciliteiten en behoort tot de mede-eigendom. Het bestaat uit flexibele werkplaatsen, een vergaderruimte, een eetruimte, een keuken, een inkomhal met brievenbussen, toiletten en een douchecel.

De kmo facilitator heeft een totale oppervlakte van zo’n 144m2.

Het grote voordeel van deze facilitator is dat er geen kantoren en/of sociale ruimten (bijv. toilet, keuken, eetruimte, e.d.) moeten voorzien worden in de kmo unit. Dit betekent een grote kostenbesparing. Bovendien is de facilitator ook ideaal om klanten en leveranciers te ontvangen in een professionele en uitnodigende omgeving. De facilitator is volledig ingericht en instapklaar.

De kmo facilitator is eigendom van de gemeenschap en wordt uitgebaat door de vereniging van mede-eigenaars.

Het ” kmo park Spelver III” is gelegen in Bilzen en is de tweede en laatste uitbreidingsfase van het industrieterrein Spelver. Spelver III is ideaal gelegen te Bilzen en heeft een ontsluiting via de ringweg naar de E313. Bilzen is gelegen tussen Genk, Hasselt, Tongeren/Luik en Maastricht. Spelver III geeft een directe toegang tot Genk via de N730 en een directe toegang tot Lanaken/Maastricht via de N2.

Bilzen is een ondernemende stad met oog voor ondernemers en een performante dienst voor de lokale economie.

Het KMO park is gelegen in een sterk ontwikkelde KMO zone, aansluitend aan Spelver I en Spelver II, waar bedrijven elkaar verder kunnen versterken en aanvullen.

Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse? Neem dan gerust contact op met Ellen via 0476 / 20 35 69 of ellen@ellimmo.be.

Financieel

Comfort

Certificaten

Keuringsverslag elektriciteit
Niet ingegeven

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen
Nee
Recente bestemming
Industriegebied
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Voorkooprecht op dit goed
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja

Bebouwing

Bebouwing
Halfopen
Bouwjaar
2022
Grond oppervlakte
180,60m2
Bouw oppervlakte
180,60m2
Type dak
Plat dak

Overstromingen

Effectief overstromingsgevoelig
Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig
Nee
Afgebakend overstromingsgebied
Nee
Afgebakende oeverzone
Nee
Risicozone voor overstromingen
Nee

Documenten

> Unit_6.jpg