Image

Ellimmo Vastgoed

Image

Markt 20
3740 Bilzen
+32 476 20 35 69

ellen@ellimmo.be

© 2024 Ellimmo Vastgoed

Over ons

Welkom bij Ellimmo Vastgoed!


Na bijna 10 jaar ervaring in het vastgoed stel ik u met heel veel trots mijn gloednieuw kantoor voor. Een nieuw hoofdstuk waar ik dag en nacht met hart en ziel aan kan werken met maar 1 doel; tevreden klanten, élke keer opnieuw.
 
Ik neem uitgebreid de tijd om naar u te luisteren en u te begrijpen zodat ik uw verwachtingen helemaal kan vervullen. Naast uw vastgoedmakelaar word ik ook uw vertrouwenspersoon die op elk moment voor u klaar staat, met u meedenkt, u adviseert en u begeleidt doorheen het volledige verkoopproces. Daarnaast sta ik voor open communicatie. Hierdoor kan u erop rekenen dat u altijd op de hoogte bent van uw dossier. 
 
Elke woning is anders. Daarom ga ik voor een uiterst persoonlijke aanpak op basis van de noden van uw eigendom. Via deze specifieke aanpak en met de nodige marketing zorg ik ervoor dat uw woning uitblinkt in het huidige aanbod op de vastgoedmarkt. 
 
Uw garantie op een succesvolle verkoop? Mijn ervaring, gedrevenheid, flexibiliteit en groot gevoel voor verantwoordelijkheid. 
Uw vertrouwen wordt beloond, daar zorg ik persoonlijk voor.
 
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, 
 

U bent van harte welkom!


Ellen Claesen


U kan uw woning maar één keer verkopen, wij zorgen ervoor dat dit een mooie herinnering wordt waar u met een oprechte glimlach aan terugdenkt  -