Image

Ellimmo Vastgoed

Image

Markt 20
3740 Bilzen
+32 476 20 35 69

ellen@ellimmo.be

© 2022 Ellimmo Vastgoed

Uiterst goed draaiende tabaksspeciaalzaak!

BILZEN - Markt 45

Prijs

Op aanvraag

Bewoonbare oppervlakte

m2

Slaapkamers

Image

Deze tabakszaak is een uiterst gevestigde waarde en een gerenommeerde tabaksshop met klanten vanuit de hele streek en ver daar buiten.
Kenners komen hier maar al te graag naar toe omwille van het enorm ruime aanbod aan unieke sigaren, zowel short fillers als long fillers.
In het assortiment van de short fillers vinden we onder andere Balmoral, Cortes, Oud Kampen, Jacob van Meer en vele eigen merken.
Bij de long fillers vinden we dan weer de toppers Cohiba, Monte Cristo, Oliva, Nub, Macanudo, Cao, Balmoral, Davidoff,…
Verder vinden klanten hier ook nog een uitgebreid aanbod van sigaretten en tabak met toebehoren, vapes en e-sigaretten alsook alle rokersartikelen.
Maar ook Woodwick geurkaarsen en geurlampen met lampolie van Ashleigh & Burwood zitten in het gamma. En uiteraard kan de Nationale Loterij met krasloten niet ontbreken!

Ook de ligging op de Markt in Bilzen, is een absolute A+ locatie, pal op de markt van Bilzen centrum. Een super zicht locatie met enorm veel passage, helemaal te midden van de gezellige terrassen van de vele brasserieën. Daarnaast is er elke woensdag de wekelijkse markt en in het weekend zijn er regelmatig shop weekenden, wat resulteert in een zeer goed draaiende zaak!
De nieuwe uitbater kan het huidige huurcontract uiteraard overnemen.

Het handelsfonds wordt verkocht met de volledige stock, inboedel zijnde de op maat gemaakte toog, walk-in humidor, kasten, kassa en etalagemateriaal. Ook zit er een bestelwagen in het handelsfonds.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging die u alle kansen op slagen biedt? Dan is deze unieke kans werkelijk iets voor u! Maak snel uw afspraak met Ellen via 0476 / 20 35 69 of ellen@ellimmo.be.

Financieel

Comfort

Certificaten

Keuringsverslag elektriciteit
Niet ingegeven

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen
Niet ingegeven
Recente bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Voorkooprecht op dit goed
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven

Bebouwing

Overstromingen

Effectief overstromingsgevoelig
Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig
Nee
Afgebakend overstromingsgebied
Nee
Afgebakende oeverzone
Nee
Risicozone voor overstromingen
Nee